Vi är Bilia

Här träffar du några av våra fantastiska medarbetare.

Vi är Bilia

Bilia är inte bara namnet på vårt bolag eller stället man åker till för att serva bilen. I kundernas ögon är det främst medarbetarna som bidrar till upplevelsen av Bilia. Och med fog kan man påstå att de är vår allra viktigaste tillgång. Här får du möta några av de som utgör varumärket Bilia.

vi_ar_bilia_louise_1.jpg

Louise Trygg Hammarbäck, Kundservicechef

Louise tycker att det absolut roligaste med jobbet är själva kundmötet och att få möjlighet att ge den absolut bästa servicen. Men hon tycker att medarbetarna är minst lika viktiga.

 – Det ska vara roligt att gå till jobbet och nöjda medarbetare ger glada och nöjda kunder. Jag vill ha bra koll på hur mina kollegor mår och vi har en nära, avslappnad relation.

vi_ar_bilia_Stojan_1.jpg

Stojan Padjen,
Vice VD för Bilia Personbilar Sverige

Stojan började på Bilia som mekaniker i Sävedalen 1987. Efter drygt tio år blev han arbetsledare och fick möjlighet att utvecklas som ledare genom en utbildning i affärsmannaskap på IHM. Att han drygt 20 år senare skulle titulera sig vice VD och regiondirektör var inget han såg framför sig.

 – Nej det hade jag nog inte en tanke på, men tycker samtidigt inte att det är så märkvärdigt. Det är just det som är så fantastiskt med Bilia att den som anstränger sig också blir sedd och belönad.

vi_ar_bilia_Anna_1.jpgAnna Kralj, 
Verkstadschef

Anna Kralj har arbetat hela sitt yrkesliv på Bilia. Hon har haft olika tjänster bland annat med leverans och försäljning, kundmottagning, hyrbilar och företagsförsäljning samt varit föräldraledig i två perioder.

För två år sedan blev hon tillfrågad om att börja som verkstadschef på Bilia i Trelleborg

– Det är det bästa jag gjort. Nyligen gick jag även ”Ny som chef” vilket gav möjlighet att utveckla mitt ledarskap ytterligare. Det var en jättebra utbildning som gav mig insikter om hur jag är som ledare och vilken sorts ledare jag vill vara. I nuläget basar Anna över nio mekaniker, en coach och två på reservdelar.

thomas_bredin_800x800.jpgThomas Bredin, 
Skadeberäknare 

Thomas började som verkstadsmekaniker direkt efter fordonstekniskt gymnasium och har sedan dess arbetat med bland annat reservdelar på plåtverkstaden och idag med skadereglering. 

– Jag har trivts bra i alla år eftersom jag bytt arbetsuppgifter vilket inneburit nya utmaningar. Dessutom har jag väldigt bra medarbetare. I min nuvarande tjänst bestämmer jag själv över hur jag lägger upp mina arbetsuppgifter. Det är ett varierande jobb eftersom alla skador är olika och så ska det gå snabbt.  

Läs mer om

Mål & strategi

Här kan du läsa om hur vi skapar värde för våra kunder, våra mål och hur vi planerar att växa framöver.

Läs mer här
Mål & strategi

Tillväxtstrategi

Total årlig tillväxt högre än 5 procent under en konjunkturcykel.

Läs mer här
Tillväxtstrategi

Om oss

Som en av Europas största helhetsleverantörer för allt som rör bilägandet erbjuder vi service, finansiering, försäkringar och dessutom försäljning av nya och begagnade bilar.

Läs mer här
Om oss