Bilia i korthet

Vi är en One Stop Shop som erbjuder allt som rör bilägandet

Bilia i korthet

Bilia är en av Europas största bilåterförsäljare med en ledande position inom både service och försäljning av nya och begagnade person-, transport och lastbilar samt tilläggstjänster som ­finansiering och försäkring.

Vi har cirka 150 anläggningar med cirka 5 000 medarbetare i Sverige, Norge, Luxemburg och Belgien samt två auktionssajter. 2021 omsatte koncernen 35.5 miljarder kronor, varav cirka 40 procent utanför Sverige.

Allt under samma tak

Vi har ett helhetserbjudande med försäljning av nya och begagnade bilar, e-handel, reservdelar och butiksförsäljning, service- och skadeverkstäder, däck och bilglas samt finansiering, försäkring, biltvätt, drivmedelsstationer och bildemontering. Allt för att kunna erbjuda våra kunder ett komplett erbjudande runt bilägandet. 

20 starka bilvarumärken

Bilia säljer personbilar av märkena Volvo, BMW, Mini, Toyota, Lexus, Mercedes-Benz, Porsche, Volkswagen, Audi, Skoda, Seat, Cupra, Nissan, Jaguar, Land Rover, XPENG, ORA, Renault, Dacia och Alpine samt transportbilar av märkena Toyota, Mercedes-Benz, Volkswagen, Nissan och Renault och lastbilar av märket Mercedes-Benz.

Läs mer vilka tjänster vi erbjuder här

Bilia i siffror 2021

0 Mdkr

Börsvärde

~ 1,000

Medarbetare

~ 50,000

Levererade bilar, nya & begagnade

2 Mdkr

Total omsättning

0 %

Rapporterad tillväxt i serviceaffären

5 %

Omsättning utanför Sverige

För en snabb överblick av Bilias hela verksamhet, läs mer här

Läs mer om

Vår vision

Vår vision och värdegrund vägleder oss i hur vi bemöter våra kunder och kollegor

Läs mer här
Vår vision

Vårt erbjudande

Biliakoncernen är indelad i tre affärsområden, Service, Bilar och Drivmedel. Vi finns på fyra marknader med 20 starka varumärken.

Läs mer här
Vårt erbjudande

Mål & strategi

Här kan du läsa om hur vi skapar värde för våra kunder, våra mål och hur vi planerar att växa framöver.

Läs mer här
Mål & strategi