Ta hand om varandra.
Vi tar hand om din bil.

Ta hand om varandra. <br>Vi tar hand om din bil.

Vi är Biliafamiljen

Biliafamiljen är en av Europas största bilåterförsäljare och vi är stolta över att samarbeta med tolv starka bilmärken. Vi har samlat allt du behöver som rör bilen under ett och samma tak.

För oss är det viktigt att ta vårt ansvar i rådande situation, visa omtanke och hjälpa till att begränsa spridningen av Covid-19.

Därför har vi samlat alla lagerbilar från hela Biliafamiljen i ett och samma bilsök. Så att du ska kunna lära känna bilarna, även om du inte känner dig trygg med att besöka våra anläggningar just nu. Vi erbjuder även hämta-lämna-service både när du köper bil och vid service. För din trygghets skull.

Försiktighetsåtgärder hos Bilia.

När vardagens rutiner påverkas gör vi allt vi kan för att din bil ska kunna rulla på som vanligt.

Därför har vi tagit extra försiktighetsåtgärder och är mer flexibla för att hitta en lösning på dina behov. På respektive hemsida hittar du aktuell information om våra åtgärder.

Vi gör det vi är bäst på, vi tar hand om din bil.

biliacom_ikon_bilianu.png

Vi svarar på dina frågor
0771-400 000

Vi svarar på dina frågor och hjälper dig med din bokning. Hör av dig om du har frågor inför ditt besök hos oss.

biliacom_ikon_hamta_lamna.png

Hämta-lämna-
service

Vi hjälper dig med service, däckbyte och andra verkstadstjänster. Nu kan vi dessutom hämta och lämna din bil för verkstadsbesöket.

biliacom_ikon_hemleverans.png

Hemleverans
när du köper bil

Vi har ett stort lager bilar för omgående leverans, via länken nedan kan du bläddra och lära känna bilarna utan att besöka anläggningen.

Vi kan också leverera bilen direkt hem till dig.

Vi är Biliafamiljen

Här ser du alla våra bilmärken vi samarbetar med. Klicka dig vidare till respektive sida för att boka service, söka efter ny eller begagnad bil och komma i kontakt med oss och mycket mer. Varmt välkomna!

bilia.se

Läs mer om

Vårt erbjudande

Biliakoncernen är indelad i tre affärsområden, Service, Bilar och Drivmedel. Vi finns på fyra marknader med tolv starka varumärken.

Läs mer här
Vårt erbjudande

Bilia i korthet

Få en snabb överblick av vilka vi är och vår historia

Läs mer här
Bilia i korthet

Om oss

Som en av Europas största bilåterförsäljare erbjuder vi service, finansiering, försäkringar och dessutom försäljning av nya och begagnade bilar.

Läs mer här
Om oss