Bilia som arbetsgivare

Vår kultur präglas av omtänksamhet och stolthet

Bilia som arbetsgivare

Vår kultur präglas av omtänksamhet och stolthet i mötet med kunder, kollegor och omvärlden. Vi arbetar ständigt med att ta fram nya serviceerbjudanden som svarar upp mot kundernas behov och önskemål. Det innebär att vi arbetar inom hela kedjan, från bilköp till service, reparationer och däckförvaring.

Våra medarbetare finns därför inom en rad olika funktioner, exempelvis verkstad, försäljning och administration. I Europa har vi cirka 5 000 medarbetare som finns på drygt 150 olika kontor och anläggningar.

Glad medarbetare

Växer du, växer vi

Oavsett om man vill utvecklas inom sin nuvarande roll, byta jobb eller ta större ansvar inom organisationen, vill vi hjälpa till så att alla medarbetare ska få möjlighet att jobba med de arbetsuppgifter som man trivs bäst med. För när du som medarbetare växer, då växer också vi som företag. Vi arbetar därför med situationsanpassat ledarskap, vilket innebär att våra ledare ska bemöta och coacha medarbetare utifrån varje individuell situation och roll.

Läs mer om utvecklingsmöjligheter på Bilia

Olikheter är en tillgång

Vi är övertygade om att en arbetsplats som utgörs av medarbetare med olika erfarenhet, kunskap och bakgrund har positiva effekter på såväl arbetsmiljön som företagets lönsamhet. På våra arbetsplatser har vi stor bredd avseende bakgrund och tillsammans talar vi över 30 språk.

Branschen domineras av män men det vill vi ändra på. Vi arbetar därför aktivt med att rekrytera fler kvinnor. Respekt är ett av våra ledord och hos oss är det viktigt att vi har en inkluderande arbetsplats där alla tar plats. Vi utbildar därför både medarbetare och ledare inom detta. 

Läs mer om

Mål & strategi

Här kan du läsa om hur vi skapar värde för våra kunder, våra mål och hur vi planerar att växa framöver.

Läs mer här
Mål & strategi

Tillväxtstrategi

Total årlig tillväxt högre än 5 procent under en konjunkturcykel.

Läs mer här
Tillväxtstrategi

Om oss

Som en av Europas största helhetsleverantörer för allt som rör bilägandet erbjuder vi service, finansiering, försäkringar och dessutom försäljning av nya och begagnade bilar.

Läs mer här
Om oss